Een eigenaar worden
Vandaag.

De nieuwe manier om vastgoed te kopen

 • Zonder eigen vermogen

 • Zonder lange kredietaanvraag

KWALIFICEER VOOR 0CREDIT
< 5 min - vrijblijvend

De meest eenvoudige en snelste manier
om uw droomhuis te kopen.
De meest eenvoudige en snelste manier om uw droomhuis te kopen.

EEN, TWEE, DRIE, 0CREDIT

1

Wij kopen het huis

Kwalificeer je voor 0credit en kies het huis van uw dromen. Als het binnen uw prijsklasse valt, zullen we het voor u aankopen.

2

U wordt de eigenaar.

Uw maandelijkse betalingen worden als huur betaald, maar u geleidelijk aan eigenaar wordt van het onroerend goed.

3

Koopt wanneer het klaar is

Tussen het 3de en het 5de jaar heb je het recht om je hele huis te kopen. Wil je het niet meer? Je bent vrij om te vertrekken.

0CREDIT PRIJSSTELLING

U betaalt een huur? Wat als je er
een huis mee zou kunnen kopen! !

Een andere
prijs in gedachten?
Schuif het.

UW DROOMHUIS PRIJS

€ 350 000
min. € 100K
max. € 1.5M

openingskosten

€ 5.000

Eenmalige kosten, vlak voor de aankoop van uw eigendom. Deze dekken ons harde werk en operationele kosten.

maandelijkse betalingen

€ 1.469

Net zoals huurprijzen, kunt u uw eigendom geleidelijk verwerven en blijven ze gedurende de hele periode vast.

Aankoop percentage

20,00%

Dit is het gemiddelde percentage dat u bezit na 5 jaar in uw huis met uw maandelijkse betalingen.

*Disclaimer: dit is slechts een schatting. De weergegeven
kosten zijn afhankelijk van elke persoon en kunnen afhankelijk van een aantal criteria, zoals de locatie van het onroerend goed en het type naar boven of naar beneden variëren.
Als je een precies idee wilt hebben, kwalificeer je dan voor 0credit.

De droom, verhuurt met...
de voordelen van eigendom.

Over 0credit

Met 0credit kunt u een huis kopen zonder persoonlijke bijdragen en zonder het gewoonlijke lang en indringend leningsverzoek te doen.

0credit is vrij eenvoudig, we kopen het huis dat u wilt en zorgen voor het nodige eigen vermogen. Van uw kant hoeft u alleen de kosten van het openen van het bestand en een maandelijkse betaling te betalen die vergelijkbaar is met een huur, zodat u geleidelijk het huis waarin u woont kunt verwerven.

Bij 0credit zeggen we graag dat we uw huurprijzen in eigendom veranderen, maar vooral dat we een probleem proberen op te lossen waarmee miljoenen Europeanen worden geconfronteerd, voor wie toegang tot onroerend goed geen kwestie van solvabiliteit is, maar een kwestie van rechtvaardigheid.

Vind het huis van je droom vandaag

Eenvoudig, goedkoop, snel en transparant
Twijfel je nog steeds?

LATEN WE VERGELIJKEN

HUISWAARDE
350.000€
eigen vermogen
70.000€
Onzekerheid met tarieven
Lang kredietverzoek
eigen vermogen
0.00€
vaste maandelijkse betalingen
Koop volledig wanneer u klaar bent

U verdient duidelijke antwoorden

 • Wat is 0credit?

  In een paar woorden, met 0credit kunt u een huis kopen via maandelijkse afbetaling zonder aanbetaling en zonder een langdurige en opdringerige kredietaanvraag te moeten doorlopen. Bij 0credit willen we graag zeggen dat u uw huurprijzen omzet in eigendom. De maandelijkse afbetaling die u betaalt, laat u“credits”verdienen die in een later stadium kunnen worden omgezet in huiseigendom. Het is een beetje alsof je elke maand meer van je huis bezit. We laten u dat toe totdat uw termijn een voldoende deel van de gevraagde aanbetaling vertegenwoordigt om uw huis volledig te kopen, wat meestal 3 tot 5 jaar duurt. Het is tijdens deze periode dat u uw optie kunt activeren om het huis volledig te kopen en vanuit uw eigen vleugels te vliegen of door te gaan meteen klassiek huurplan. In de tussentijd bent u vrij om op elk gewenst moment te vertrekken of renovatie in het huis te maken als u denkt dat het de waarde van het huis ervan zal verhogen. Dat is de specificiteit van onze dienst, u bent vrij als huurder, maar u hebt de status van een echte huiseigenaar, hoe goed is dat?

 • Waar is 0credit beschikbaar?

  0credit is momenteel beschikbaar in de belangrijkste steden van België en zal binnenkort beschikbaar zijn in Europa. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen als u 0credit eerder in uw steden actief wilt zien, vooral als u ons hierbij kunt helpen.

 • Wie zit achter 0credit?

  Achter 0credit is een team van doorgewinterde professionals met een achtergrond in financiën, web, krediet, bankieren, seo, codering, design maar nog belangrijker mensen zoals jij. We wilden dat iedereen die bij Zerocredit werkte alle gevallen had wat onze gebruikers beleven, zodat ze hun strijd beter kunnen beantwoorden. In feite is 0credit geboren uit een frustratie, gebouwd door mensen die de kwestie hadden als miljoen Europeanen en nog belangrijker door mensen die vastbesloten waren om het op te lossen... Vandaag zijn we trots om te zeggen dat 0credit de meest eenvoudige en snelste manier is om toegang tot eigendom te krijgen in Europa.

 • Hoe verdient 0credit geld?

  0credit verdient op een zeer eenvoudige en transparante manier geld. 1. Vaste vergoeding - zijcommissies van makelaars en promotors - Geen impact op klanten - Eenmalige programmakosten - Impact op klanten 2. Variabele vergoeding - Verschil tussen de kosten van schulden - geeninvloed op klanten - rente op kapitaal - impact op klanten Omdat onze kosten variëren naargelang de prijs van een woning, nodigen wij u uit om onze prijssectie op onze startpagina te bekijken.